MIN GÄSTBOK

MOTORCYKLAR

Jag har ingen motorcykel och jag har knappt åkt på någon, men jag tycker att många "bågar" är snygga! Eftersom jag fotograferar mycket så fick jag idén att göra en hemsida med motorcykelbilder. Jag kommer att utöka den vartefter jag får tag i några som vill vara fotomodeller!

[2002-05-30]
Nu har jag lagt ut alla nya bilder från Sigtuna! Totalt 11 st. Du som är med på något foto och vill ha ett papperskort, skicka ett mail (se adress här nedan!) till mig med din adress, så skickar jag ett! Det jag glömde när jag plåtade, var att när dom kopierar korten på labbet, så kapas det i nederkanten av bilden, vilket betyder att hela hjulen ej syns, fast dom syns på negativet! Jag ska försöka få labbet att göra om dom! OBS! Skriv gärna i gästboken! Se länk ovan!

[2002-01-14]
Eftersom jag har så många besök på den här sidan (c:a 7 besök per dag!), så har jag försökt förbättra den. Jag har scannat in fotona (de flesta) på nytt och har försökt förbättra dom. Några nya närbilder på en H-D. Det kommer så småningom några nya foton, jag har tre mc-innehavare, som jag ska plåta så fort det blir litet mer ljus på dagarna. Jag är medveten om att de flesta bilderna är på Harley-Davidson, du som vill ha med bilder på något annat märke får gärna skicka bilder till mig: [rolf.malmquist@gmail.com]
.
Du som inte har någon inscannad bild kan skicka ett foto till mig, så kan jag scanna in det. Skicka e-post med ditt tfn nr, så ringer jag och vi kan komma överens!

Vill du se flera motorcykelbilder, eller rättare sagt, mest bilder på H-D. Bilder som jag inte plåtat själv, utan "lånat" på Internet! När du har klickat på en liten bild och har tittat färdigt på den större bilden så får du använda bakåt-knappen i webbläsaren för att komma tillbaks, eller stänga fönstret om bilden har öppnats i ett nytt fönster!

Den stora bilden (fotot), som du kommer till när du klickar på den lilla tumnagelsbilden kan i vissa fall ta litet tid att ladda ned till bildskärmen (som mest 140 KB), och det beror på hur snabb uppkoppling du har. Jag vill också poängtera att du inte får spara bilderna på din dator och använda dom hur som helst! Alla bilderna utom bilden på Harley-Davidson från Kisa (årsmodell 1952), är mina och jag har upphovsrätt till dom. Vill du använda dom på någon egen hemsida, så hör av dig till mig via e-post (se adress ovan). /   Rolf Malmquist

MC-träff i Sigtuna 15 maj 2002! Harley Davidson, Heritage Softtail Springer -00, 15 maj 2002! Torbjörn med Harley Davidson, Heritage Softtail Springer -00 (från Järfälla), 15 maj 2002! Snygg läderväska, gjord i Sverige, 15 maj 2002! Birgitta med Suzuki LS 650 (från Uppsala), 15 maj 2002! Sten med Kawasaki VN -1500 (från Uppsala), 15 maj 2002! Susan (och Mona) med Suzuki SV 650S, 15 maj 2002! Lars-Åke med Aprilia Pegaso Cube 650 (från Vallentuna) 15 maj 2002! Bosse med Suzuki Intruder LC, 1500 (från Håbo-Tibble) 15 maj 2002. Suzuki Intruder LC, 1500 (från Håbo-Tibble) 15 maj 2002.
Min kompis Håkan från Uppsala med sin Harley Davidson Dyna Lowrider 00 Harley Davidson Dyna Lowrider 00 Harley Davidson Dyna Lowrider 00 Harley Davidson Dyna Lowrider 00 Angelica från Hudiksvall med sin Harley Davidson Sportster Vet inget om vilket märke! I alla fall var det i Bingsjö på spelmansstämma juli år 2000! En Harley Davidson i Visby för några år sedan! Jan och Laila från Kisa har skickat detta foto på sin kära Harley Davidson - 750-sida-1952 Fredagen 25 maj 2001 träffade jag Göran och Jane i Gävle. Jag bad dom posera framför sin Harley Davidson: Dyna Super Sport 2000. Harley Davidson, Dyna Super Sport 2000.
Jag kommer inte ihåg märket, någon kanske kan hjälpa mig? Skicka ett mail! Plåtat i Sigtuna 15 maj 2002! En leksak från slutet av fyrtiotalet; en plåtmotorcykel, som jag fick av min morfar, den är litet drygt en decimeter lång och fungerar fortfarande! Jag sitter på en lättviktare, märket är Svalan och årtalet kan nog vara ungefär 1950! Min syster Barbro står bakom. Ett julkort, som jag har hittat på Internet, ett julkort, som jag tycker kunde platsa på den här hemsidan!

© Rolf Malmquist