MIN GÄSTBOK

GAMLA BILAR

Uppdaterad 2002-06-22
Precis som jag tycker att många motorcyklar är snygga att titta på, så tycker jag att många gamla bilar är fina, exempelvis från femtiotalet! Så nu startar jag en hemsida med foton på gamla bilar, eller som det visst också kallas veteranbilar! Idén fick jag när jag såg en gammal Borgward Isabella i Kilafors och det blir de två första bilderna.

Den stora bilden (fotot), som du kommer till när du klickar på den lilla tumnagelsbilden kan i vissa fall ta litet tid att ladda ned till bildskärmen (som mest 140 KB), och det beror på hur snabb uppkoppling du har. Jag vill också poängtera att du inte får spara bilderna på din dator och använda dom hur som helst! Vill du använda dom på någon egen hemsida, så hör av dig till mig via e-post (se adress ovan). /   Rolf Malmquist


Borgward Isabella 1954 års modell. Ej rostlagad p. g. a. att den ej är vinterkörd! Hemmahörande i Kilafors. Fotat 30 april 2002 av Rolf Malmquist. Samma Borgward Isabella 1954 inifrån kupén. Det är nästan så man känner hur det luktar, eller hur!? Fotat 30 april 2002 av Rolf Malmquist. En BMW, 1956 års modell, finns bara 8 st i Sverige! En BMW, 1956 års modell, finns bara 8 st i Sverige, denna finns i Uppsala! Ford Taunus P1, årsmodell 1958, fotograferat på en Fordträff i Skokloster, 8 juni 2002.

© Rolf Malmquist